Image by Faye Cornish

Zen Coaching - valmennus

Meidän kaikkien peruskaipuu on olla yhteydessä itseemme ja olla sitä mitä todella olemme. Vain sitä kautta syntyy aito yhteys toisiin ihmisiin.

Se mikä näyttäisi aiheuttavan ongelmia elämässä, ei yleensä ole itse ongelma, vaan ongelmia syntyy kun yhteys omaan todelliseen olemukseemme katoaa - ja kiitollista kyllä, ongelmat katoavat kun yhteys todelliseen olemukseen taas löytyy.

Yhteys syntyy pysähtymisestä tähän hetkeen, sen kokemisesta mitä on läsnä tässä hetkessä - olipa se sitten mukavaa tai miten epämukavaa tahansa.

Emme yritä korjata tai muuttaa mitään. Emme pyri tiettyyn lopputulokseen, vaan annamme asioiden avautua luonnostaan hyväksyvässä ja läsnäolevassa yhteydessä.

Ihminen on luotu yhteyteen, joten tien löytäminen omien todellisten tunteiden äärelle ja aitoon läsnäoloon on usein paljon helpompi löytää yhdessä sinua kuuntelevan ja arvostavan läsnäolevan coachin avulla.

Zen Coachingissa toimin sinun läsnäolo-coachinasi, ja autan sinua löytämään sisimmästäsi sen, mikä sieltä haluaa tulla esiin.

Läsnäolo-sessiossa voidaan tutkia aivan mitä tahansa aihetta. Jos sinulla on jokin ratkaisematon pulma, jokin päätös tehtävänä, huolta jostain asiasta, etsit uutta suntaa, haluat ymmärtää itseäsi paremmin - aivan mitä tahansa, minkä äärellä haluaisit kohdata läsnäolossa.

Sinulla ei edes tarvitse olla tiettyä aihetta. Läsnäolosessiossa pysähdymme tähän hetkeen ja katsomme mitä siltä lähtee avautumaan.