DOULA

your personal guide, a Sister who´s been there and can and will support you
on your way to your full power, strength and magnificence as a woman and as a mother!
She is also the sister for your partner and fully supports them 
to grow into their full power both as a partner and as a parent.

Doulan tuki synnytyksessä:

⭐ Lyhentää synnytyksen kestoa
⭐ Vähentää kipulääkkeiden tarpeen todennäköisyyttä
⭐ Vähentää merkittävästi sektion tarvetta / todennäköisyyttä
⭐ Vähentää avustettua ulosauttoa (Esim. imukuppi & episiotomia)

⭐ Parantaa imetyksen onnistumista
⭐ Vähentää synnytyksen jäkeisen masennuksen riskiä
⭐ Vauvan Aprgar-pisteet ovat keskimääräistä korkeammat

Kaipaatko synnytysmatkalle mukaan naisen, joka tuntee synnytyksen ja osaa tukea sua juuri sun valinnoissa?

Olisiko susta ihanaa jos sun kumppani sais myös ihan vaan olla sulle läsnä, ilman että hänen tarvitsee pitää huolta kaikista sun synnytystoiveista?

Olisko kiva, että tuttu ihminen kulkisi mukana vauvamatkalla, tuntien sut ja sun tarpeet jo odotusaikana, synnytyksesäs ja vielä vauvan perheen kasvamisen alkumetreillä?


Matka voi sujua monella tapaa lempeämmin ja merkityksellisemmin jos mukana matkalla on doula, joka kulkee matkallanne mukana, tutustuen teihin ja toiveisiinne, tuntee synnytyksen ja pystyy tukemaan teitä monella tasollanne matkallanne juuri tämän lapsen vanhemmiksi.

Doulana olen henkisenä ja fyysisenä tukenanne, siitä alkaen kun päätätte haluat minut kanssakulkijaksi matkallenne. Voin auttaa teitä löytämään tietoa valintojenne pohjalle ja tukemaan teitä löytämään juuri teille sopivan tavan synnyttää.

Tulen mukaan synnytykseen, ja pysyn luonanne kun minua tarvitsette, ja halutessanne voin tottakai antaa teille tilaa olla keskenänne myös. Doula vapauttaa myös kumppanin vastuusta ymmärtää synnytystä ja muistaa sinun synnytystoiveesi, ja kumppani saa keskittyä rauhassa olemaan juuri omana itsenään läsnä sinulle, mikä onkin usein yksi kauneimpina koettuja asioita synnytyksessä.

Synnytys on elämää mullistava matka niin monella tasolla, ja doulana ymmärrän sen eri puolia, niin henkisiä kuin fyysisiäkin ja tuen sinua ihan kokonaisuudessaan tällä matkalla.

Doulana olen erikoistunut hypnosynnytykseen, eli sun omiin luonnollisiin keinoihin saavuttaa syvästi rento ja rauhallinen olotila, jossa synnytys saa tapahtua omalla painollaan ilman kehon tai mielen vastustusta. Rentoutuminen auttaa kehon omia synnytyshormoneja toimimaan tarkoituksenmukaisesti ja saa synnytyksen sujumaan lempeämmin.

Olen hyvin perillä myös synnyttäjän oikeuksista ja tuen sinua / teitä päätöksissänne ja pidän huolen että teitä ja valintojanne kunnioitetaan.

Suosittelen tutustumaan myös Rennompi Hypnosynnytys - kurssiin.

Doulaan Lohja - Turku - Helsinki - pk-seutu - Raasepori -akselilla.

Olen ollut mukana niin sairaala- kuin kotisynnytyksissä. Olen doulannut monenlaisille perheille, myös yksin synnyttäjille.

Kaikki synnytykset, joissa olen ollut mukana, ovat sujuneet todella hyvin ja olleet erittäin positiivisia kokemuksia. Olen rinnallasi myös silloin kun synnytys ei suju toiveidesi mukaisesti ja autan teitä löytämään juuri teille parhaat ratkaisut yllättävissäkin tilanteissa.

Hypnosynnytyksen ja rentoumisen lisäksi synnytyksessä voidaan käyttää apuna mm. rebozo-liinaa, gua sha-lastaa, hierontaa ja akupainantaa. Tarvittaessa voin tukea Spinning Babies -liikkeiden tekemisessä vauvan asennon korjaamiseksi.

Matkalla synnytykseen voimme myös harjoitella läsnäoloa ja sen uskomattoman vapauttavaa vaikustusta Zen Coachingin avulla, jota opiskelen parhaillaan.

Autan sinua luomaan synnytystilastasi ja -kuplastasi juuri sellaisen kuin sinä haluat.

 

Voit tilata minulta myös Mother Blessing -juhlat ennen synnytystä tai Sulkuseremonian synnytyksen jälkeen.

SynnytysDoulaus

- 2 tapaamista ennen synnytystä

- Synnytyspäivystys 4 viikon ajan

- Läsnäoloni synnytyksessä

- 1 tapaaminen synnytyksen jälkeen

- Koko doulakirjastoni käytössänne

Kuljen mukananne matkalla vanhemmuuteen odotusajasta vauvan syntymään ja olen tukenanne vanhemmuutenne ensimetreillä.

Odotusaikana tutustumme toisiimme ja teidän synnytystoiveisiinne. Saatte minulta tietoa ja emotionaalista, fyysistä ja henkistä tukea tarpeidenne mukaan, kun valmitaudumme yhdessä tulevaan synnytykseen.

Päivystän synnytystänne ympäri vuorokauden neljän viikon ajan lasketun ajan ympärillä ja olen tukenanne koko synnytyksen ajan.

Tapaamme vielä synnytyksen jälkeen ja käymme läpi synnytysmatkaa toivomallanne tavalla.

Tapaamisiin voi sisältyä henkistä tai tiedollista valmennusta, syvärentoutusta, kehollista hoitoa tai juuri sitä mitä sinä ja te tarvitsette.

1250€ sis alv24%

PikaDoulaus

Vain MaaMaman Rennompi Hypnosynnytys -kurssin käyneille:

- Puhelinkonsultaatio / tapaaminen ennen synnytystä

- Läsnäoloni synnytyksessä mahdollisuuksien mukaan

(ei sis. päivystystä)

Olemme jo tutustuneet toisiimme Hypnosynnytys-kurssilla, ja rentoutumis-menetelmät ovat teille tuttuja. Haluatte ehkä doulan tueksenne synnytykseen, mutta päivystys ei ole teille välttämätöntä.

Sovimme mahdollisuudesta Pikadoulaukseen etukäteen, jolloin tutustun synnytystoiveisiinne ja sovimme yhteistyöstä.

Olen tukenanne synnytyksessä mahdollisuuksien mukaan, mutta paketti ei sisällä päivystystä.

650€ sis alv24%
Pikadoulaus maksetaan etukäteen. Jos en pääse mukaan synnytykseen, maksatte vain konsultaatiosta 150€ ja loppusumma palautetaan teille.

 

 

malla@maamama.fi
0402 190 190

  • Facebook
  • Instagram