Läsnäolo-sessio

Meidän kaikkien peruskaipuu on olla yhteydessä itseemme, olla kotona omassa itsessämme, olla oma itsemme ja olla sitä mitä todella olemme.

Vain sitä kautta syntyy aito yhteys toisiin ihmisiin.

Ongelmia syntyy kun yhteys itseemme katoaa - ja ongelmat katoavat kun yhteys itseemme taas löytyy.

Yhteys syntyy pysähtymisestä tähän hetkeen, sen kokemisesta mitä on läsnä tässä hetkessä - olipa se sitten mukavaa tai miten epämukavaa tahansa.

Emme yritä korjata tai muuttaa mitään. Emme pyri tiettyyn lopputulokseen, vaan annamme asioiden avautua luonnostaan hyväksyvässä ja läsnäolevassa yhteydessä.

Ihminen on luotu yhteyteen, joten tien löytäminen omien todellisten tunteiden äärelle ja aitoon läsnäoloon, ei aina ole niin helppo löytää yksin.

Läsnäolo-sessiossa toimin sinun Läsnäolo-coachinasi, ja autan sinua löytämään sisimmästäsi sen, mikä sieltä haluaa tulla esiin.

Läsnäolo-sessiossa voidaan tutkia aivan mitä tahansa aihetta. Jos sinulla on jokin ratkaisematon pulma, jokin päätös tehtävänä, huolta jostain asiasta, etsit uutta suntaa, haluat ymmärtää itseäsi paremmin - aivan mitä tahansa, minkä äärellä haluaisit kohdata läsnäolossa.

Sinulla ei edes tarvitse olla tiettyä aihetta. Läsnäolosessiossa pysähdymme tähän hetkeen ja katsomme mitä siltä lähtee avautumaan.

Opiskelen Zen Coaching - koulutuksessa.
 

Vuoden 2020 aikana tarjoan Läsnäolo-sessioita opiskelijahintaan 30€/h

Varaa aika puhelimitse tai sähköpostilla..
 

 

 

malla@maamama.fi
0402 190 190

  • Facebook
  • Instagram