RENTOUTUSVALMENNUS

- MATKA SISÄISEN VIISAUTESI YTIMEEN -

Rentoutuminen on taito, joka löytyy jokaisesta ihmisestä - ja samalla se on avain kaikkiin kysymyksiin. Rentous on ihmisen luonnollinen olotila, jossa niin kehon kuin mielenkin toiminnot harmonisoituvat, stressi kaikkoaa ja mieli päästää irti jatkuvasta listaamisesta, arvioinnista ja suorittamisesta. Rentoutuminen on syvä läsnäolon tila, jossa mielikuvitus virtaa vapaasti ja ajattelun sijalla on pikemminkin oman luovuuden havainnointi joka näyttäytyy elämyksellisenä ja avaa luovaa ajattelua. Rentoutuksessa mieli suuntautuu suorituskeskeisyydestä kohti kokemisen tilaa, jossa asiat tapahtuvat luonnostaan omalla painollaan ja mieleen avautuu ennakoimattomia uusia oivalluksia. Rentotusvalmennus tarjoaa mahdollisuuden oppia itsestään ja ympäristöstäänään, sekä löytää välineitä vaikuttaa myönteisesti omaan elämään, itsetuntemukseen ja hyvinvointiin.

- UNFOLDING -

Rentoutusvalmennuksen avulla voidaan vaikuttaa alitajunnan tasolla vaikuttaviin asioihin ja saada aikaan toivottu ja positiivinen muutos.

Esimerkiksi: Joillain ihmisillä on tapana olla aina myöhässä tai kiirehtiä viimeisellä mahdollisella minuutilla sisään ja saapua valtavalla energialla pyydelleen anteeksi myöhästymistään. Miksi tämä tuntuu toistuvan tiettyjen ihmisten kohdalla, kun taas toiset ovat aina ajoissa tekemättä asiasat sen kummempaa numeroa. Kyse on opituista malleista, jotka vaikuttavat alitajunnan tasolla niin, että tuntuu kuin ihminen itse ei mahtaisi asialle mitään "niin vain aina tapahtuu".

Tämänkaltaisiin asioihin voidaan vaikuttaa ja saada aikaan muutosta yksilöllisen rentoutusvalmennuksen avulla. Yksilörentotuksessa voidaan käsitellä mitä tahansa asiaa, johon toivotaan muutosta tai uusia oivalluksia. Näitä voivat olla esim. toistuvat häiritsevät käytösmallit sosiaalisissa tilanteissa, pelot, jännitystilat, elämänmuutoksiin sopeutuminen, uuden elämänpolun löytäminen, stressistä vapautuminen, surun tai kuoleman kohtaaminen, synnytykseen tai raskautumiseen valmistautuminen, kahvista tai tupakasta irtautuminen,  parempi yöuni, läsnäolon ja tietoisuuden lisääminen. Rentoutusharjoittelu sopii mainiosti myös työnohjaukseen.

Yksilöllisessä rentoutusvalmennuksessa voidaan myös käsitellä syvemmällä tasolla yksilöllisisä synnytykseen, raskaustumiseen ja vanhemmuuteen liittyviä teemoja.

 

 

malla@maamama.fi
0402 190 190

  • Facebook
  • Instagram