Millainen matka tästä onkaan alkanut!!!

September 04, 2019

... alkoikin jo ponnistusvaihe, mikä oli aivan ekstaasia ja orgasmia!!! Olisin mielelläni voinut ponnistaa vaikka tunteja...

~ Pyhä Synnytysmatkamme ~

September 10, 2017

Kehoni ponnisti täysin itsestään sekä käytin kurssilla oppimaamme hengitystekniikkaa ponnistusvaiheeseen. En ehtinyt olla altaassa kauankaan kun tyttäremme syntyi maailmaan. Nostin itse tyttäremme vedestä syliini ja hän katseli meitä täysin puhtaana ja virkeänä.

Avan syntymä

December 21, 2016

Kyllä ne affirmaatiot olivat hyvin syvälle istutettuja - kaikki meni juuri niinkuin pitikin! Kaikki oli totta ja piti paikkansa. Annoin kaiken rentoutua, se oli ihan uskomatonta suorastaan! Sain juuri sellaisen synnytyksen minkä halusin ja vielä paremman kun siihen tuli Johanna kätilöksi, koska hän kunnioitti toiveitani ja kuunteli minua.

Täydellinen Synnytys

March 27, 2017

Suosittelen kaikille hypnosynnytyskurssia! En olisi ikinä uskonut, että synnytys voisi olla niin ihana. Ei käynyt edes mielessä ottaa mitään kipulääkkeitä. Oikea hengitys ja rentoutus ovat tärkeimmät asiat synnytyksessä, juuri niistä sain tietoa hypnosynnytyskurssilta ja otin ne heti käyttöön.

Yhteinen valmistautuminen lujitti keskinäistä luottamustamme

June 11, 2017

Kiitos tuhannesti kurssiviikonlopusta ja ystävällisyydestäsi. Et voi uskoa mitä se teki parisuhteellemme! Ikäänkuin olisimme saanneet keskinäisen luottamuksen sinetin ehjäksi!

Please reload

  • Facebook - Grey Circle

 

 

malla@maamama.fi
0402 190 190

  • Facebook
  • Instagram